29 Şubat 2012 Çarşamba

Afye Omega 3


Afye Omega 3
Okul dönemi çocuklarında hafızayı desteyici
Okul çağındaki çocuklarda öğrenme ve hafıza yetenekleri üzerine etkilidir. Beyin ve sinir hücrelerinin gelişiminde büyük önemi vardır. Aynı zamanda çocukların büyümesi ve gelişmesi için de çok önemlidir.


LDL-kolesterol (kötü kolesterol) düzeylerinde azaltmaya yardımcı
EPA ve DHA kandaki kolesterol oranlarını düşürdüğü, yemeklerden sonra dolaşımdaki trigliserit düzeylerini azalttığı bildirilmiştir. Yapılan çalışmalarda antienflamatuar etkisi ile endotel hasarını azalttığı ve dolayısı ile kalp ve damar hastalıklarını azalttığı yapılan çalışmalarda gösterilmiştir.



Kardiyovasküler risk faktörlerinin önlenmesini destekleyicidir.
Çeşitli kardiyovasküler risk faktörlerinin önlenmesinde faydalıdır. Endotel hasarına karşı koruyucudur. Antienflamatuar etkileri ile enflmaasyonu önler. Antiaritmik etkileri ile kalbi korur. Hipertrigliseridemi ve hiperkolesterolemiyi normale döndürür. Kalp atım hızını ve tkan basıncını düşürür. 2 yıl süreyle düzeni olarak Omega 3 kullananlarda herhangi bir sebepten dolayı ölümlerde %29 oranında bir azalma görülmüştür. İnme ve kalp krizi oranlarında önemli bir azalma görülmüştür.

Hamilelikte Fetusun normal gelişimini destekler
Hamilelik sırasında fetusun büyüme ve gelişmesine katkısı vardır. O nedenle hamile bayanlara doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.


Yaşlılarda nöroprotektif etkili
Yaşlılarda beyin ve hafıza fonksiyonlarının korunması için, sinir hücrelerini koruyucu etkileri gösterilmiştir. Bu nedenle yaşlılıkla birlikte ortaya çıkan hafıza problemlerini gidermede önemlidir. Yaşlılığa bağlı nörodejenerasyonu düzeltebilir ve böylece bilişsel eksiklikleri giderebilir.



İçerik: Omega-3 (EPA (Eicosa Pentaenoic Acid) 300 mg + DHA (Docosa Haxaenoic Acid) 200 mg). Açık-derin denizlerden elde edilen balıklardan üretilmiştir.

Kullanım Önerisi:
1-3 yaş arası çocuklarda: 1 kapsül
4-8 yaş arası çocuklarda: 1,5 kapsül
9-12 yaş arası çocuklarda: 2 kapsül alınabilir.
Yetişkinlerde 3x1 kullanılması önerilebilir.

Ambalaj: 30 kapsül (helal sertifikalı, Pfizer patentli Licaps kapsüller kullanılmıştır)

2 yorum:

  1. İnternet sitenizde 60 ve 120lik kapsülleriniz bulunuyor fakat burda 30 kapsül denmiş. Acaba nedir bunun doğru tarafı?

    YanıtlaSil
  2. her yerde DHA oranının EPA oranından fazla olması gerektiğini söylüyor. Ve piyasada bulunan bu haplar içinde farklı maddeler (örn. Ayçiçek yağı) kullanılabildiği yazılıyor. sizin ürünlerinizin bu konu hakkındaki özelliklerini detaylı açıklar mısınız?

    YanıtlaSil

Deneyimlerinizi Merak ettiklerinizi yazabilirsiniz...