28 Şubat 2012 Salı

Afye Senna Kansere İyi Geliyor mu?

AFYE Senna ne işe yarıyor?

AFYE Senna isimli ürün kanser hastalarının tedavisine destek amacıyla kullanılan bitkisel bir karışımdır.

AFYE Senna
Afye Senna ile ilgili sıkça sorulan sorular:

Diğer ilaçlarımı bırakmam gerekecek mi?
Doktorunuzun verdiği kanser ilaçları kesinlikle bırakmayınız ve kürlerinize devam ediniz, Afye Senna'yi bu ilaçlara destek olması amacıyla kullanınız.



Hangi kanser hastalıklarında kullanılmalıdır?
Israrlarımıza rağmen, üretici firmadan bir cevap alamasak da bu ürünü kullanan hastalardan elde ettiğimiz bilgiler ışığında Afye Senna'nın özellikle meme kanseri, mide kanseri, akciğer kanseri, prostat kanseri, beyin kanserinde (glioma) oldukça iyi sonuçlar verdiğini söyleyebiliriz.

Mevcut kanser ilaçlarımın tesirini/etkilerini değiştirir mi?
Afye senna diğer kullandığınız kanser ilaçlarının etkinliğini veya etkilerini değiştirmez, çünkü günümüzde kullanılan kanser ilaçlarının etki mekanizmasından daha farklı bir mekanizmaya sahiptir
.
Bunun yanı sıra kanser ilacı kullananlarda görülen ileri derecede halsizlik, mide bulantısı, zayıflama ve saç dökülmesi gibi yan etkileri en aza indirir, çünkü afye sennada bulunan bitkiler normal hücreleri koruyucu bir özelliğe sahiptir...

Kanser hastası olmayanlar da Afye Senna kullanabilir mi?
Afye senna güçlü antioksidan özelliklere sahip bitkilerden meydana gelen bir üründür, bu nedenle normal insanlar da düşük miktarlarda kullanabilir (hergün yatarken 1 kapsül gibi). Fakat sağlıklı bireylerde  kullanıldığında ileride kanser olmayacağınızı garanti etmeyeceğini de unutmamak gerekir.
Yaptigimiz laboratuvar calismalarinda afye senna isimli karisimin kanserli hucreleri onemli derecede azalttigini tespit ettik.


Afye senna hakkında gönüllü bir doktorun yaptığı kanser kültürü çalışmasını sizinle paylaşmak isteriz:


Senna Kanser Kültür Testi
İnsan meme kanseri ve fare meme kanseri hücrelerinde, akciğer kanseri hücrelerinde, beyin kanseri hücrelerinde ve prostat kanseri hücrelerinde afye sennayı denedik. Hepsinde etki görülmekle birlikte etki düzeyi hücrelere göre değişkenlik göstermektedir. Ancak genel olarak etkinliğin %72-87 arasında olduğu söylenebilir. (yandaki fotoğrafta hücre kültürü çalışmalarından birisine ait sonuçları görüyorsunuz, alltaki iki sıra herhangi birşey verilmeyen kontrol hücreleridir, yukarıdaki kuyucuklar azalan miktarlarda afye senna içermektedir).



En çarpıcı ve umut verici özelliklerden birisi ise afye sennanın normal hücrelere zarar vermemesi, daha da güzeli lenfositleri (lokositlerin alt grubu - bağışıklık sistemi hücresi denilebilir) arttırması. Yani afye senna bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor diyebiliriz. Ama bu etkinin kanserli hücreler üzerine olan etkisiyle doğrudan bir ilişkisi olmayabilir, çünkü bizim deneylerimizde kullandığımız hücre kültürlerinde ortamda lenfosit bulunmuyor. Bununla birlikte dediğimiz gibi bu çok önemli bir bulgu, çünkü kanser hastalarında ortaya çıkan sorunlardan birisi de bağışıklık sisteminin zayıflamasına bağlı oluşan enfeksiyonlar. Kanser hastaları sürecin önemli bir kısmını enfeksiyonlarla uğraşarak geçiriyorlar ve oluşan fırsatçı enfeksiyonlar nedeniyle hayatlarını kaybedebiliyorlar.

Biz daha farklı hücrelerde de deneme çalışmaları yapmakla birlikte esas olarak görülen etkinin mekanizması ile ilgili çalışmalar yapıyoruz ve afye sennanın etkilerinden yola çıkarak kanserin mekanizması ve tedavisi hakkında son derece önemli bilgilere ulaştığımızı söyleyebiliriz. Bu sonuçların en önemlilerinden birisi de vücutta farklı organ ve dokularda oluşan kanserin aslında aynı mekanizma ile oluşabileceği ihtimali... Bizce bu çok önemli eğer bunu tam olarak ispatlayabilirsek kanser ve tedavisi konusunda bir devrim olabileceğini söyleyebiliriz.

Hücre çalışmalarında gördüğümüz temel etkilerden birisi de apopitosis indeksinin artması. Bu ne anlama geliyor?
- Mevcut kanser ilaçlarının bir çoğu hücreleri nekroza uğratarak yani parçalayarak öldürürler ve ortama o hücrenin kalıntıları yayılarak çevredeki hücrelere ve doku bütünlüğüne zarar verir. Oysa afye senna her bir alandaki apoptosis sayısını metotreksat isimli kanser ilacına göre 6 kat arttırmaktadır. Apoptosise uğrayan hücreler adeta kendi üzerine çökerek ölürler ve parçalanmadan bağışıklık sistemine ait gezici hücreler tarafından ortamdan uzaklaştırılarak zararsız hale getirilirler.


İçeriğinde: Biberiye, Rezene, Mersin, Isırgan,  , Karabaş Otu, Kara Halile, Oğulotu, Çörekotu, Sinameki. 100 de 100 bitkisel kapsül kullanılmıştır, jelatin içermez.

Ambalaj: Miktar 600 mglık 60 Kapsül halinde Ambalaj Gıda maddeleri ve ilaç ambalajları için uygun HDPE şişelerde.
Kullanım Önerisi: Yetişkinler için günde 3 kez aç karnına 2 kapsül alınması tavsiye edilir.
Uyarılar: Muhafaza Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.

4 yorum:

  1. evet adı geçen senna adlı ürünü devamlı ve istek umutla 3 yldır kullanıyoruz.hastamızda olumlu gelişmeler sağladığına inanıyoruz.ama bu ilaçları ve destek ürünlerini kullanırken şifa sende ALLAHIM diyoruz.şifanı umuyoruz.bizden şifanı esirgeme diye dua ederk kullanıyoruz.tüm hastalarımıza Allahtan şifa dilerim.mehmet haluk

    YanıtlaSil
  2. Biz babamızda kullanıyoruz lösemi kendisi, 6 ay kadar kullandı ve kan değerlerinde belirgin düzelmeler gördük, ilacı bıraktığında ise tekrar eski haline dönüyordu.

    YanıtlaSil
  3. arkadaslar kanser hastasıyım kullanmalımıyım bu ilacı bilmiyorum çok kararsız kaldım

    YanıtlaSil
  4. arkadaslar kanser hastasıyım kullanmalımıyım bu ilacı bilmiyorum çok kararsız kaldım

    YanıtlaSil

Deneyimlerinizi Merak ettiklerinizi yazabilirsiniz...