17 Şubat 2012 Cuma

AFYE Pek Hemoroid


Yeryüzünde yalnız ülkemizde doğal olarak yetişen sığla ağacı yaklaşık 65 milyon yıl öncesinden günümüze kalan bir bitkidir. Bu ağaçtan elde edilen ve günlük olarak isimlendirilen reçine endüstride önemli bir fiksatif olmasının yanı sıra geçmişte de yaygın kullanımı olan bir doğal üründür.

Basur ve Hemoroid için Afye PEK
Ayurvedik uygulamaların önemli bitkilerinden olan zencefil toplum beslenmesinin yanı sıra tıbbi amaçlı olarak da yaygın kullanılmaktadır.

Dini ve kültürel kaynaklarımızda önemli bir yer edinen sinameki bitkisi geçmişte hemen bütün toplumlar tarafından yaygın olarak kullanılmış, ilaç endüstrisinde purgatif olarak yeri olan önemli bir bitkidir.

Mersin bitkisi, insanlık tarihinde gerek ekonomik ve dini açıdan gerekse tıbbi değeri açısından az sayıda bitkiye nasip olacak bir şöhreti vardır. Neredeyse bütün medeniyetlerde baştacı edilmiş olan mersin ülkemizin güney sahil şeridinde yaygın olarak yetişmektedir.

Ülkemizde yaygın olarak yetişen yoğurtotu, tarihteki önemli tıbbi bitkilerdendir. Zamanla ihmal edilmiş olsa da üzerinde yapılan bilimsel araştırmalar arttıkça ve lenf sistemi üzerine olan etkileri ortaya kondukça daha yaygın olarak kullanılır hale gelmektedir ve daha da yaygınlaşacaktır.


Periferik Kan Akımındaki Artış


Hemoroid bölgesinde kanlanmanın artması, hemoroidin tormboze olmasını ve ilerlemesini engellemeye yardımcı olabilir. Termojenik etki ile vücudun iç ısısını arttırarak ve kapiller kan akımını düzenleyerek tüm organlara giden kan akımını arttırabilmektedir. Bu etki ile özellikle hemoroidte ortaya çıkan toplar damar tıkanıklığı gibi durumlarda meydana gelen bölgesel beslenme yetersizliğine destek sağlayabilir.

Makat Bölgesindeki Kaslarda Gevşeme

İçerisinde yoğun olarak bulunan iyonların büyük bir kısmı sayesinde düz kaslar üzerinde rahatlatıcı ve gevşetici etki gösterebilir. Kas gevşetici etki sayesinde hemoroitte meydana gelen ve kişinin duyduğu ağrıya katkıda bulunan makat bölge kasılmasını azaltabilir.
Bu etki kullanım süresince devam eder, kalıcı değildir: bu şekilde bağırsak tembelliği gibi bir durumla karşılaşılmaz.

Yara İyileşmesini Destekleyicidir
Karışımında bulunan çok sayıda madde gerek yerel gerekse sistemik etki ile yara rejenerasyonuna katkı sağlayabilmektedir. Bu sayede hemoroit bölgesinde meydana gelen değişikliğin geriye dönmesine yardımcı olabilir. Benzer amaçlı bir çok ürünün aksine hemoroidin tekrarlamaması adına kalıcı fayda sağlanabilmektedir.


Lenfatik Sistemi Destekleyici
Hareketsiz günlük yaşam tarzının olumsuz etkilerinden birisi de lenfatik sistem faaliyetlerinin yetersizleşmesidir. Hemoroid oluşan bölgede de ortaya çıkabilen bu durum hemoroidin ilerlemesine neden olabilmektedir. Lenf drenajını fizyolojik düzeye getirerek hemoroidli damarın tıkanıklığının ve tekrar tıkanmasının engellenmesine destek olabilir.

Gıda takviyesi olarak kullanılır.


Afye Pek tamamen doğal üründür. Afye'nin doğal ürünlerini kullananlar genelde memnun olurlar. Afye nin bitkisel ürünleri gıda takviyesidir.



Afye Pek neye yarar?

AFYE Pek isimli bitkisel ürün hemoroid (basur) tedavisine destek olması amacıyla kullanılmaktadır.

AFYE Pek hakkında merak ettikleriniz:

Afye PEK Gerçekten etkili mi?


Aslında sadece afye pek için değil hemen her ürün için bu soru sorulabilir, ama konu hemoroid olunca insanlar gerçekten etkili mi sorusunu çok sorabiliyorlar. Gözlemlerimize dayanarak şunu söyleyebiliriz: AFYE pek bugüne kadar satılan ürünler arasında hemoroite karşı en etkili olan ürün. Ameliyat olması gereken bir çok hastanın 2-3 haftalık kullanımdan sonra ameliyata gerek kalmadığı doktorları tarafından belirtilmekte.

Nasıl kullanılmalı?


Ürünün ambalajında farklı yazmakla birlikte, şikayetleriniz geçene kadar her yemekten önce bir kapsül almanızı önerebiliriz.

Ne kadar süre kullanmalıyım?
Şikayetleriniz geçene kadar kullanabilirsiniz, eğer diyetinize de dikkat ederseniz bu genelde 1 kutuyu geçmeyecektir.

Nasıl bir etki göreceğim?


Bu gıda takviyesi diğer hemoroid ilaçlarından farklı etkiye sahip. Öncelikle 2-3 kapsül aldıktan sonra ağrınız azalıyor, daha sonra hemoroitinizin derecesine bağlı olarak 1-2 gün veya -4-5 gün kullanımdan sonra basur memesinin tuvaletinizi yaparken kanayıp kaybolduğunu veya küçüldüğünü görüyorsunuz, yani oradaki şişliğin içerisinde yer alan kirli kan vücuttan atılıyor, tekrar vücuda girmiyor. İşte bu aşamada kanama görenler basuru arttı sanıyor, oysa bu evre sizin düzelmeye başladığınız andır ve ilaç kesilmemeli şişlik tamamen inene kadar kullanmaya devam edilmelidir.

İlacı bırakırsam basurum tekrar oluşur mu?
Eğer diyetinize dikkatle devam ederseniz bu ilacı bıraktıktan sonra basurunuz tekrarlamaz.
Diyetinizde özellikle dikkat edecekleriniz: kebap, şiş, köfte gibi sadece kırmızı etten oluşan yiyecekleri ve fast food tarzı yiyecekleri çok az tüketmelisiniz, çünkü basur genelde bu tür beslenen insanlarda oluşur. Bünyenizde daha önce kabızlık yaptığını bildiğiniz yiyeceklerden uzak durmanız gerekiyor.
.

ÖZETLE Uyarılar:
- Kullanılmaya başlanınca birkaç saat içinde ağrıda azalma meydana gelir, hemoroid çok ileri değilse birkaç gün içinde basur memesinin büyük abdest yaparken kanayarak kaybolması beklenir.
- Ameliyat gerektirir denilen hastalarda, 2 haftalık kullanım sonrasında ameliyata gerek kalmayacak kadar küçülme olduğu gözlenmiştir.
- Hemoroid olduğunu sanan bazı hastaların aslında fissür veya prolapsus şikayeti olduğu bilinmektedir. Bu hastalara bu hastalarda beklenen fayda sağlanamayabilir.
- Hemoroidi olanlarda tekrarlanmaya sebep olan önemli faktör sürekli kırmızı et, hamur işi ve aşırı acı tüketimidir. Özellikle bu ürünü kullanırken hastaların kebap ve fast-fooddan uzak durmaları önerilmelidir.
- Gebelerde kullanılması önerilmez.
- Kabızlık ilacı değildir, sadece hemoroid durumlarında önerilmelidir.



Dikkat:
-Periferde, özellikle de anal bölge civarındaki kan akımını arttırır.
-Anal bölgedeki kaslarda gevşemeye neden olur.
-Yara dokusunu rejenere edici özelliği ile yaraların iyileşmesine destek olur.
-Lenfatik sistemi destekler


İçeriği: Günlük, Zencefil, Mersin, Sinameki, Yoğurtotu. %100 bitkisel kapsül kullanılmıştır, hayvansal jelatin içermez.
Ambalaj: Miktar 500 mglık 60 Kapsül halinde Ambalaj Gıda maddeleri ve ilaç ambalajları için uygun şişelerde.
Kullanım Önerisi: Kullanım Önerisi Yetişkinler için günde 3 kez aç karnına 1 kapsül alınması tavsiye edilir.


Hemoroitinize AFYE ile çözüm bulun

1 yorum:

  1. lohusa döneminde kullanabilir miyim dikişlere bir zararı olur mu?

    YanıtlaSil

Deneyimlerinizi Merak ettiklerinizi yazabilirsiniz...